Ръст както на български, така и на чуждестранни туристи се отчита в

...
Ръст както на български, така и на чуждестранни туристи се отчита в
Коментари Харесай

Повече туристи в Пампорово от началото на ски сезона

Ръст както на български, по този начин и на чуждестранни туристи се регистрира в Пампорово от началото на ски сезона. Това зяви Мариан Беляков, изпълнителен шеф на " Пампорово " АД, оповестява Българска телеграфна агенция.

По-сериозно е нарастването при задграничните ваканционни групи. Повече англичани, ирландци, румънци пристигат в курорта, който през последните седмици е едно от дребното места в Европа с положителни условия за ски на фона на пролетните температури в множеството зимни дестинации.

Седем писти и пет лифта са разполагаем на скиорите и сноубордистите в Пампорово. Ски зоната се поддържа с помощта на системите за изкуствено заснежаване. Британски, български, румънски, гръцки, турски, сръбски и молдовски туристи са основните клиенти в курорта от началото на зимния сезон. 

С пълни с туристи хотели посрещна Новата година и Девин, съгласно информация от кмета на общината Здравко Иванов.

С изключение на два хотела в града на минералната вода, които са затворени през зимния интервал, СПА дестинацията регистрира висока претовареност на легловата база в местата за настаняване и през първите седмици на януари. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР